"Himmagjord marinad"
Ja, jag vet. Jag är lite småknäpp. Men det är ju allmänt känt vid det här laget. Jag har haft en fundering ett tag som jag igår gjorde verklighet av. Resultatet lär visa sig om 45 minuter eller så.
Vad har jag nu hittat på då? Jo, jag har gjort en egen marinad. Det är väl inget? Har jag gjort flera gånger tidigare med riktigt bra resultat.
Men....nu är det ju så här, att jag gillar kryddor, marinerat kött och grillat. Och framförallt så gillar jag saltlakrits! Äter jag godis så är det antingen cheese balls, daimchoklad eller allra allra helst, salt godis. Så givetvis blev det en marinad gjord på saltlakrits. Om det går att äta?? Inte en aning. men jag slipper ju fundera mer över det sen ivarjefall.
Ingredienser:
olivolja
saltlakritsflarn.
sambal oelek
vitlökspulver
Försökskanin blev en fläskytterfilé som dom sålde hyffsat billigt på Maxi.
Resultatet och omdöme kommer....sen...
Vad har jag nu hittat på då? Jo, jag har gjort en egen marinad. Det är väl inget? Har jag gjort flera gånger tidigare med riktigt bra resultat.
Men....nu är det ju så här, att jag gillar kryddor, marinerat kött och grillat. Och framförallt så gillar jag saltlakrits! Äter jag godis så är det antingen cheese balls, daimchoklad eller allra allra helst, salt godis. Så givetvis blev det en marinad gjord på saltlakrits. Om det går att äta?? Inte en aning. men jag slipper ju fundera mer över det sen ivarjefall.
Ingredienser:
olivolja
saltlakritsflarn.
sambal oelek
vitlökspulver
Försökskanin blev en fläskytterfilé som dom sålde hyffsat billigt på Maxi.
Resultatet och omdöme kommer....sen...
Kommentarer
Trackback