Spotify

Äntligen har jag fått reda på ett sätt att registrera sig på spotify! Detta utan att betala för tjänsten eller krav på invite från någon annan användare.

För er som kanske inte vet vad det är, så är det ett program för att lyssna på musik.

Det fungerar som så att man lyssnar på musiken genom att "streama" den från deras databas. Alltså, man laddar inte ner musiken, men man kommer åt den från vilken dator som helst så länge du har dina kontouppgifter. Man kan dessutom göra egna spellistor o.s.v. direkt i programmet.

Enda nackdelen är att man inte kan ladda ner musiken till datorn, mp3spelaren osv. Men det är perfekt till festen etc.


Skall väl tillägga att jag inte kan "ta åt mig äran" eller hållas ansvarig för detta knep, då jag fått reda på det bl.a. från Flashback och HPC. 

Hur gör man då?? Det vill ni bra gärna veta nu va??  

Varsågoda:

Gå in här: sm411.info (det är en hemsida) Skriv in adressen https://www.spotify.com/en/get-started/ i "urlfältet". Du får upp en varning om att det är en säker sida, bara fortsätt. Det viktiga när du registrerar dig på sidan med ditt användarnamn o.s.v är att du inte ändrar land från United Kingdom och att du skriver in en engelsk postadress, t.ex SW1A 2AB.

Sedan är det bara till att ladda ner och installera programvaran och köra på! En liten nyårspresent!


Det gick åt helsicke

Det blev förlust ikväll för Rögle. Igen. Däremot måste jag säga att det mycket väl hade kunnat gå mycket bättre. Spelet såg stundtals ganska bra ut. Lite tur med studsar och returer hade kunnat göra att utgången av matchen hade varit helt annorlunda.


Måste börja hända något snart grabbar. Fortsätter det så här så ser det inte så lovande ut inför fortsättningen. Vi har ett riktigt bra lag om man skall vara ärlig, men jag är ruggigt orolig för att vi inte kommer att överleva en eventuell kvalserie. Landar vi strax utanför slutspel men slipper kvalserien är jag väldigt nöjd om man ska se till hur det ser ut för tillfället.





Måste bara lägga in en rad till Josse och Henrik som står ut med att vi kommer och hälsar på när det är match varenda gång! Och tack för presenterna till Leo Henke! Samma sak till Jeppe o Anna, stort tack för skorna! Blir helt kalas!

Brynäs - Rögle

Då var det dags för Rögle att spela match igen. Denna gången står Brynäs för motståndet.

Skall bli intressant att se ifall grabbarna kan ta andra segern i rad. Klart är ivarjefall att Penker börjar i målet efter överkörningen av Nihlstorp i förra matchen mot Luleå.

Mellandagsrea på Väla

Idag begav sig familjen Broström/Svantesson iväg för lite mellandagsshopping på väla. Däremot var vi ganska smarta o körde dit så vi var på plats en kvart innan dom öppnade för att slippa det värsta kaoset. Säger bara en sak. Det är det bästa jag gjort! Hur lugnt som helst och det kändes inte alls jobbigt för att vara mellandagsrea.

Nu visste vi väl ganska exakt vad vi letade efter så allt gick ganska fort oavsett. Jag fick köpt mig ett par schyssta crockerjeans och en ny internetradio.

Internetradion bråkar lite med mig bara. Det verkar som om den slår ut nätverket här hemma vilket är lite jobbigt!


Spontanbloggande

Jaha, har väl bestämt mig så smått för att försöka blogga lite. Det är ju så himla inne nuförtiden. Däremot kan jag väl redan nu säga att jag är lite av en "periodare" minst sagt. Kan säkert skriva flera inlägg om dagen för att nästa stund inte skriva alls på flera veckor. Men det får ni banne mig leva med.


Nåja, här kommer en bild på vår tjusiga julgran emma la ner halva sin själv på ivarjefall:



Välkommen!

Detta får bli ett första, oseriöst inlägg på denna s.k blogg. Det har ju inte blivit så mycket med MSN bloggen av diverse orsaker, så vi får väl se ifall detta blir bättre!

RSS 2.0