Bildbevis

Måste ju bara visa skapelsen. Och ja, det är en jäkligt rejäl portion. Och NEJ, jag orkade faktiskt inte allt. Typ halva filén ligger och väntar på senare intag.

Såsen då? Inga restaurangmängder här inte. Rejält med sås skall det vara. Inte några smådroppar här och där!

Ett glas vitt vin, Comic Strip kompletterar det hela kanon!



En inte allt för aptitretande bild kanske, lite väl "close-up"


Äntligen fredag!

Då var det fredagkväll igen. Har varit en ganska bra vecka med inte allt för mycket konstigheter på jobb. Har t.o.m hunnit med en dagskurs på Honda´s motorer nere i Malmö. Pappaledig var jag i onsdags eftersom Emma hade massa konstigheter i skolan.

I helgen då? Kan väl börja med kvällen idag då. Fläskfilén står i ugnen tillsammans med hemmagjord klyftpotatis. Fläskfilén i sin tur är fylld med fetaost och förstekt tillsammans med örter. Sen baconlindad och in i ugnen i en ungsform. Därefter öste jag på en liten röra med creme bonjour charlottenlök och vispgrädde (nyttigt jag vet), lite hackad lök och kryddor. Så där står den och puttrar lite smått nu. Man är ju rena gourmetkocken ibland. Och jag erkänner, trots att jag är jäkligt ödmjuk egentligen. Jag är ett riktigt ess i köket!! =P

Imorgon blir det först ut till Ekeby för att leka datatekniker. Farsan har problem med virusprogrammet så det får man fixa. Tänkte passa på att titta lite på Ekeby Gif´s match mot Tågarp. Sen bär det av mot festligheter i the big city of Hyllinge. Brorsan har fyllt respektabla 24 år, och bjuder på "gille". Farsan och morsan ställer upp som både skjuts och barnvakter så både jag o emma kan dricka ett glas vin eller två. Snacka om klippor! Kan inte bli bättre!

Söndag? Då kommer mamma o pappa och lämnar tillbaka leo och jag o emma får kanske en välbehövlig sovmorgon. Finns väl en viss risk för att det går ner en pizza eller två på kvällen.

Uppdatering kanske kommer fortlöpande..vi får se!

Det blir ivarjefall lite hockey ikväll oxå. Leksand - M*F. O sen hem till Peter o Tina för en "snabb" öl eller fler....

Ingen ersättning för cykelolycka

Vad är det med folk egentligen? För en tid sedan läste jag om detta fallet och trodde nästan att det var ett skämt.

Det hela handlar om en tant som inte kan cykla när det är mörkt. Cyklar och trillar och kräver 150.000 kr i skadestånd av kommunen. Det är banne mig inte klokt vad folk försöker med nuförtiden..

Artikeln är hämtat från http://hd.se/angelholm/2009/02/25/ingen-ersaettning-foer-cykelolycka/

ÄNGELHOLM. När den cyklande kvinnan skulle korsa Gåsahalsvägen tvingades hon väja för en övergångsskylt och hamnade i diket. Efter olyckan krävde hon kommunen på 150 000 kronor i skadestånd för sveda och värk. Kommunens försäkringsbolag anser inte att kommunen är skadeståndsansvarig och någon ersättning kommer enligt bolaget inte att betalas ut från deras ansvarsförsäkring.

Enligt kvinnan skulle inte olyckan ha inträffat om gatubelysningen fungerat. Men försäkringsbolaget menar att det inte gör kommunen ansvarig för alla olyckor. I stället pekar man på att det är upp till var och en att anpassa hastigheten till den sikt ljuset ger.


Vickan ska gifta sig!

Då blev det äntligen officiellt! Vickan och Danne ska gifta sig!

Har haft stora problem med att hålla detta hemligt! Vickan ringde mig för ett par veckor sen och meddelade det glada beslutet! Underbart! Funderar starkt på vilken bröllopspresent jag skall köpa till dem!

Nja, okaj då. Jag överdrev kanske lite då. Men jisses vilket mediadrev! Kan ärligt säga att jag inte bryr mig ett jäkla dugg om dom gifter sig eller inte. Allt känns så jäkla styrt i vilket fall. Vill dom gifta sig så ska dom väl få göra det utan att folk ska lägga sig i.

Bryr mig väl inte över kungahuset ö.h.t. men jag tycker det är något vi ska bevara. Det här med monarki är rätt charmigt ändå tycker jag.

Men lite avundsjuk på kungafamiljen är jag allt. Tänk er själva, folk fjäskar för dig så det sprutar ur öronen, du får åka världen runt som "representation", och har jäkligt bra betalt för besväret. Får du inte pengar från vanligt håll så är det någon tokgubbe som testamenterar en hel förmögenhet och en fin gård till dig när han dör bara för att "han verkar så trevlig den där prinsen". Jo jag tackar jag!
Vidare får du din födelsedag filmad och visad i direktsändning på svt och när du är på fin middag så skall även det direktsändas.  
Du kan även plastikoperara dig tillbaka 20 år utan att någon på riktigt vågar ifrågasätta dig....
Du behöver aldrig stå till svars för någonting, du har en kvinna som hela tiden försvarar dig inför omgivningen. Du kan vara en helt usel bilförare och ändå få köra räserbil på absoluta toppnivå.. Tror prinsen snittade en snurr per lopp han deltog i...


Bitter? Jaaag?? Aaaaaaldrig livet!  



Thick as Thieves

Dagens filmtips är Thick as Thieves, den nya "storfilmen" men Morgan Freeman och Antonio Banderas. Morgan Freeman är en av mina absoluta favoriter och han gör definitivt inte bort sig i denna filmen heller.

Filmen handlar om en tjuv (Morgan Freeman) som behöver hjälp med en stor stöt och tar kontakt med en småskurk (Antonio Banderas) för att lösa det hela.

En film med ett par vändningar och tvister, även fast konseptet känns igen.

Känner mig givmild med mina betyg, men en 4:a är den värd av 5 möjliga igen!





Kan ju även konstatera att Slumdog Millionaire tog storslam på Oscarsgalan. Bästa film bl.a.

Dagens film

Efter släktträffen igår så är man ju lite sliten och trött. Leo är ju pigg som en mört direkt på morgonen. När en annan är mitt i djupsömnen. Festen var för övrigt hur trevlig som helst! God mat och lite att dricka till det ! Tack för inbjudan!


Så, nu har vi efter en halvdag med snöskottning och skidåkning (skidorna på tv, så tro inget annat) har vi tittat på film. Lite svårt att välja film idag då det kommit ruggigt många potenta filmer sista tiden.

Det blev till slut Slumdog Millionaire, en film som handlar om två bröder  som lever som gatubarn i Bombay, Indien och om deras strapatser. Ruggigt, ruggigt bra film! Kanske förklarar att den är nominerad till 10 oscar!

Måste erkänna att jag var lite skeptisk till en början, men den kan ni gott se folk!

Såg att den har premiär på SF den 6 mars!


Betyg: Jag ger den en stark 4 av 5 möjliga!


Ja ja, jag tar väl några bilder då...

Efter påtryckningar från bl.a. Hanna så kryper jag till korset med några bilder på mina nya gubbyxor!

Rätt schyssta detaljer med sömmar o.s.v. Diggar dom starkt faktiskt. Ruggigt sköna dessutom!










Känner mig som värsta modebloggaren...Hade kanske platsat in bland småtjejerna på "topplistan" på blogg.se??

Pappa har köpt ny leksak....

Då tog abstinensen efter något rejält över! Farsan och morsan har köpt ny bil! Ser jäkligt trevlig ut faktiskt. Inte cabbe denna gången som Oldsmobilen, utan en Buick Electra 225, med "hardtop".

Ser ruggigt fräsch och trevlig ut faktiskt. Får väl be snällt om några provrundor i sommar ;)








Jag börjar bli gammal..

Jahapp. Idag hände det. Mitt första plagg från Dressman är inhandlat. Snacka om att man börjar bli gammal! Vad köpte jag? Ett par CHINOS! bara en sån sak..

Kan väl lugna er med att det är inga chinos av klassiska mått, utan det är mer "arméstuk" över dom. Jäkligt schyssta faktiskt. Ruggigt mjuka och sköna. Men jag kan inte minnas att jag har köpt ett par så billiga byxor någon gång. Kul att det kan vara på det hållet någon gång oxå!


Nokia 5800 Xpressmusic

Jahapp, igår fick emma sin nya telefon. En Nokia 5800 Xpressmusic. Får väl erkänna mig lite skyldig till att ha övertalat henne att skaffa den.

Jag tror inte hon blir missnöjd ivarjefall. Det tar väl ett tag innan hon vänjer sig vid det här med Touch och framförallt att det är en Nokia. Hon har ju haft Sony Ericsson rätt länge nu.

Jag har väl pillat på den en del igår o idag, och det verkar vara en riktigt schysst lur!


Äntligen ett guld i någon form...

Sedär! Äntligen lyckades Sverige ta en guldmedalj i någon form. Denna gång i skidskytte genom Helena Jonsson! Såg inte loppet själv då jag låg i sängen, men jag hörde på Emma att det gick bra om man säger så.

Kul! Framförallt att det är Helena Jonsson! Hon har ju varit duktig även tidigare i år!






Annars då?

Jodå, det blev en riktigt trevlig kväll igår. Min stora lillebror kom på besök med Danny, Jocke och Jockes son Kevin. Blev att titta på melodifestivalen och sen blev det Xbox360 för hela slanten. Det är märkligt vad roligt det kan vara att spela några stycken. Det blir ju sällan av att jag spelar själv nuförtiden.

Melodifestivalen då. Ja, vad ska man säga. Vilket skräp egentligen. Ska inte påstå att jag tittade så ingående, men om det är som dom säger att gårdagens program var mycket bättre än det första, ja, då vill jag inte ens veta hur det första var. Varför hålla på och klabba med dom här nya reglerna? Är det bara för att folk ska börja prata mer om detta spektakel?

Och Amy Diamond. Lägg ner. Det är inte ens gulligt längre! Jämför henne med flera i hennes ålder, och hon är rena nybörjaren. Jag menar, hon har ju ingen speciellt bra röst! (Det har inte jag heller men inte fan försöker jag livnära mig på det)

Jämför istället med denna tjejen, här snackar vi talang! Bianca Ryan!!!



 



Ryggont...igen..

Som jag skrev i förra inlägget har jag sjukt ont i ryggen för tillfället. Jag tror jag vet varför. Har inte en aning om hur det gick till, men jag kan se själv i spegeln varför det gör så förbaskat ont.


Tog ett drastiskt beslut. Jag förevigade det hela på bild. Inte för att folk skall tycka synd om mig, utan för att visa att det inte är nåt jäkla gnällande bara.

En liten varning, sitter ni av någon anledning och äter, dricker eller något liknande så vänta lite med att scrolla ner. Det kan väcka anstöt hos somliga. Det finns väl en anledning till att man börjat på friskis om man säger så. haha

Som ni kanske kan se på bilderna så är hela höftpartiet förskjutet åt höger. Jag försöker verkligen stå avslappnat och så normalt som möjligt när jag tog dessa bilderna. Det känns som om jag hade behövt flytta tillbaka hela höftbenet en sisådär 5 cm in mot mitten igen.


Obs! Scrolla ner på egen risk!








 






Ryggont

En liten fundering, tror ni man kan amputera ryggen?

Var tvungen att gå hem tidigare från jobbet idag. Kan ju knappt gå! Det är inte klokt egentligen. Har inte haft en sjukdag på typ 5-6 år på jobbet och så måste man åka hem för att man har ont i ryggen. Man går som om det har hänt en "olycka".

Man känner sig som jag kan tänka mig att en 98-åring känner sig i kroppen. Inte mycket det fina tål!


Tränat bort lite av resan ivarjefall....

Som ni kanske har läst i förra inlägget så intogs det en hel del god mat. Även fast vi var ute och sprang på stan ganska mycket så misstänker jag att kaloriintaget var något större än förbrukningen, så det var ganska skönt att köra en riktig genomkörare ikväll.

Skivstång och konditionspass blev det även denna tisdagen. 75 minuters pina (nåja, 65 ivarjefall, sen är det 10 nervarvning och strechning.)

Men man är ju ingen träningsnarkoman som Stephanie ivarjefall. 30-35 timmar i veckan är lite väl för mig. Kan väl tillägga att det är elitgymnastik som är intresset där. Har väl representerat sverige i allt utom OS, än så länge!! Majoriteten av er som läser denna s.k. blogg vet inte vem hon är, men det är "reseledaren" om man nu får kalla henne det, från londonresan. Skulle hellre kalla henne eventansvarig, eller varför inte, bara en i gänget?

Nåja.....3-4 timmar i veckan räcker gott o väl för mig! Och lyckas jag hålla det så är jag nöjd!

Londonresan



Med risk för att detta kommer att bli mitt längsta s.kblogginlägg någonsin så tänkte jag berätta lite om Londonresan, nyss hemkommen som man är .

Ditresan

Klockan 02.00 natten mellan torsdag och fredag så ringde klockan. Dags att gå upp. Som tur är gjorde jag i ordning en baguette (inte baugette emma =)   ) på kvällen. Blev lite enkelt med ost, skinka, fläskfilé och lite fetaost. Det visade sig vara ett genidrag då det inte blev någon frukost på flyget som lovat. Hade mer eller mindre avlidit isåfall. Det är nämligen emot mina principer att betala 75kr för en dricka och macka på flygplanet.

Nåväl. Satte mig i bilen vid 02:45 och for iväg mot Falkenberg för att hämta två arbetskollegor, Roger och Andreas. Riktigt goa pöjkar det där. Inte direkt umgåtts så mycket med dom tidigare.
Fortsatte sedan vidare upp mot Landvetter där detta var det första vi gjorde på plats:


Helt pefekt en fredagsmorgon kl. 6.

Nåväl. Flygresan gick fint och vi landade glada i hågen. Vi skulle leta efter en vit minibuss som det stog "BP" på. Det var inte så lätt på Heathrow kan jag säga. Framförallt inte när bussen visade sig vara silvrig med en liten lapp i framrutan som det stog "BP Party" på. Men efter ett tiotal samtal med Stephanie så löste det sig. Hon var en riktig klippa under resan.

Detta är väl utsikten vi fick stå ut med i 45 minuter. Terminal 3 på flygplatsen. I duggregn och blåst. Livet är härligt!




Vi hittade ju som bekant bussen. Studsar in där glada och nöjda, kör iväg mot terminal 5 där stockholmsgänget skulle ansluta. Bara för att precis innan vi kommit fram efter 10 minuters körning få reda på att vi skulle haft två killar till med oss från terminal 3 som kom från Köpenhamn. Taxichaffisen blev sådär glad över det beskedet kan jag säga. haha. Snacka om butter. Det var bara till att styra kärran tillbaka mot terminal 3 igen.
Väl framme så guidade vi dem via telefon så det gick ju ganska smidigt. Dom hade ju oxå letat efter den där taxin lika länge som vi. Iväg till terminal 5 igen där vi plockade upp resten av resesällskapet. Totalt 10 personer var vi.

Pangbourne
Tanken var att vi skulle åka upp till en ort som heter Pangbourne, till BP´s forskningscentrum. Med detta blev det ingenting då det var "snökaos" uppe i norra delarna av england. Det hade kommit typ 2 cm snö och det klarar dom inte av då dom bara har sommardäck och i princip inga plogbilar. Resan dit blev därmed inställd vilket var lite synd. Blev en snabb genomgång av Bp´s produkter istället på ett hotell.

Lunch första dagen
Egentligen borde jag inte ens nämna lunchen första dagen för det var ett riktigt fiasko. Var en "impulsgrej" och ingen skugga skall falla över tjejerna som fixade resan. Det var mest otur. Men riktigt kass var det. Jag beställde en "mixed grill", men fick inte det eftersom dom inte hade något kött. haha. Man stank matos när man gick därifrån då dom inte hade något som helst fläktsystem.
Desto bättre blev det då vi tog en öl på en pub alldeles bredvid, en pub som vi tyvärr inte kunde äta på eftersom de hade inte börjat servera lunch ännu.



Hände väl inte så mycket mer sen på dagen, utan det blev att handla lite öl och whiskey att ta med sig till hotellrummet. O så slappa lite inför kvällens drabbningar.

Liten snabbbild på rummet. Inget speciellt kanske, men jag tyckte ändå det höll bra standard. Hopplöst att ställa in värmen i duschen bara. Säger bara, ENGELSMÄN!



Kvällsmat
Maten fredag kväll åts på en gammal pub som ligger vid oxford cirkus.(reserverar mig för faktafel) Då blev det en förrätt med räkor/kräfta?, sallad och någon god sås för att sedan vara hamburgare med pommes som huvudrätt. Ruggigt gott och en hiskeligt rolig servitör. Han trodde att jag bodde i England, det måste ju vara ett gott betyg åt min engelska ivarjefall. Eller så tyckte han väl att jag såg ut som en...,,
Kvällen fortlöpte ganska lugnt och vi var tillbaka på hotellet relativt tidigt. Dom stängde ju pubarna redan kl 24.

Lördag
Lördagen gick i sightseeingens tecken. Hade hela dagen fritt och skulle inte vara ombytta och klara för middag förrän 18:15. Diskussioner fördes om hur och framförallt vad vi skulle göra. Det slutade inte bättre än att jag blev lite reseledare eftesom tjejerna stack på annat håll! Istället för att ta tunnelbanan under mark så la jag fram ett förslag om sightseeingbuss så man ser lite. Och så blev det. Strax utanför hotellet var en busshållsplats just för dessa aktiviteter så vi hoppade på.
Det blev riktigt bra! Vi fick sett det vi ville och lite till. Big Ben, Piccadilly Circus osv.









Efter halva "rundan" beslöt vi oss för att ta en öl någonstans. Det var lättare sagt än gjort kan jag tala om! Som ni ser på bilderna från Piccadilly Cirkus var inte klockan mer än 10:25 lokal tid. Och efter många om och men kom vi fram till att ingen öl eller sprit fick serveras före klockan tolv! Vilken nitlott! Och det säger dom till ett gäng svenskar som tog första whiskeyn kl 7 på morgonen!!

När vi sprang och letade efter pubar så kom vi ju in på ett litet suspekt område. Soho, som ligger strax ovanför Piccadilly, är rena porrkvarteren. Ni kan ju tänka er att gänget "fönstershoppade" en del.



Lunchen intogs på en mexikansk restaurang och det blev mer lyckat än vi vågat hoppas på. Ruggigt god mat faktiskt!
Och vet ni vad? DOM SERVERADE ÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!!

Denna restaurangen är det:
http://www.chiquito.co.uk/

Hela gänget samlat på restaurangen:




Det blev sedan tunnelbanan tillbaka till hotellet efter en mycket givande dag. Alla var dessutom väldigt förväntansfulla inför kvällen som skulle spenderas på en glasbåt som åkte nerför floden Themsen.

Kvällen på glasbåten
Middag på glasbåt, det innebär kavaj, skjorta och kostymbyxor. Flådigt värre! Var himla trevligt med livemusik i form av piano, trumpet, bas och sång. Det var riktigt trevligt att se "london by night". Häftig upplevelse att dessutom få se det från floden.

Big Ben by river:


London Eye:

Det var en jobbig dag för oss alla, men vissa tog det extra hårt. Sitter och sover vid bordet:





 
Måste bara tillägga, för att undvika missförstånd, att det inte är spritens fel på något vis. Spritintaget låg på en ganska låg nivå faktiskt. Han är helt enkelt bara trött!

Middagen var jätteflott med flera olika rätter, jag åt bl.a. anka med gratäng, fryst gin&tonic, tunnskivat kött av något slag, (stenkoll) och en fantastiskt god efterrätt som egentligen bara bestod av ostar av olika slag och lite bröd. Men jag måste faktiskt säga att jag inte tyckte ankan var någon höjdare.

Många trötta själar denna kväll:



Huvudingrediensen, MATCHDAG!!
Då var det äntligen söndag! Det innebär matchdag. Huvudrollsinnehavarna i denna drabbning var West Ham United - Manchester United på Upton Park!

Vi tog tunnelbanan och buss till matchen, med en mellanlandning för att inta "nationalrätten" fisch & chips på en "riktig" pub. Fantastiskt gott.
 


Ser lagom flottigt ut va??

Denna synen var den som mötte oss när vi kom fram till arenan:

Ganska mäktig faktiskt....


Detta kortet fick in oss på arenan:



Matchbild:



Slutresultat?? 0-1 till Manchester United. Inte det bästa resultatet kanske, men det får vi leva med. Stundtals underbar stämning på läktarna. 34958 personer fanns på plats om jag inte missminner mig helt!

Middag/kväll
Sista middagen ihop intogs på en indisk restaurang som heter Zaika. http://www.zaika-restaurant.co.uk/ En mycket flott restaurang. Kändes därför lite halvknepigt att komma dit i jeans och sweatshirt direkt efter matchen. Detta efter att ha gått i över 5km i regn eftersom bussarna "fastnade" i folkmassorna. Vet inte riktigt hur många rätter vi fick in på bordet men allt var faktiskt riktigt gott och vi var alla nöjda när vi gick därifrån.

Denna dagen var en riktig höjdare.

Efter detta återstod inte så mycket mer än hemresa och tråkiga avsked. Flygresan hem gick bra, även fast det är lite segt att behöva köra bil så långt när man bara vill hem.

Får passa på att tacka Catharina och Stephanie för en trevlig resa! Hade man gärna gjort om!



Klicka på denna länken om du vill se alla bilderna jag tog under resans gång:

https://cid-80a16197e133be58.skydrive.live.com/browse.aspx/London%20090206-090209?ct=photos

Väskan är packad

Snart dags att gå o lägga sig tror jag. Väskan är packad och väger väl sisådär 15 kg eller nåt. haha

Ska gå upp vid 02.00 i natt och påbörja resan mot london. Skall vara i falkenberg senast kl 4 för vidare transport mot göteborg och landvetter. Ska bli intressant =)

Håll ställningarna här hemma så ska jag göra vad jag kan för att störa britterna så mycket jag kan!=)


Jag erkänner. Jag är fan dum i huvudet.

Ja, vad ska man säga. Man har varit på jobbet hela dagen. Varit uppe sen kvart över 6. Slutar 16.00 och beger mig sedan hemåt. Käkar lite (emma lagade visserligen mat idag, och gott var det)och umgås med familjen och sätter sig sen i soffan och tar det lugnt. I typ 5 minuter. Sen går man och byter om, kör till friskis och kör 75 min "skivstång och konditionspass" med en tyrann till kvinna som står och hojtar i ett headset. Hur sinnesjukt är inte det?

Men å andra sidan. Något måste jag göra. Kan inte sluta helt tvärt med all sport för då lär det gå utför väldigt fort. Ja, viktmässigt och kondismässig (som om det nu inte redan har gjort det). 

Sen börjar man fundera, fan, det tar ju en jäkla tid det här oxå. Jag menar, 75 minuter! Det är ju inte klokt. Men sen börjar man dra paralleler med hur mycket tid fotbollen tog. Träningen varade i sig ca 2 timmar. Då är inte tid för ombyte och dusch och sådana grejor inräknat. Så nu är jag ändå hemma minst en timme tidigare än vad jag brukar och det är ju inte fel. Men den största fördelen??? Att JAG, och ingen annan bestämmer NÄR jag ska träna. Det är inte tisdagar och torsdagar 18.30 - 20.30 och ibland ännu längre. Jag har inget krav på mig att åka på samling innan matchen en lördag 13:30 när matchen börjar 15:00 och man är hemma tidigast kl 17:00. Jag uppskattar mina lördagar mer än så. Det är då jag vill umgås med familj och vänner. 

Nåja, vi får väl se hur länge "hurtbullen" Johan står ut. Löste ju ett årskort som sagt så lite press har man ju på sig för att få valuta för pengarna. 

Imorgon blir det ingen träning ivarjefall. Ska till väla då emma tycker hon behöver mer kläder. Och jag måste ju växla SEK till GBP nu inför englandsresan.  


Detta är ett mer lagom tempo tycker jag:


Jag är med i Ica´s reklam

Ja, det är faktiskt sant. Jag är med i ica´s nya reklam! Se och njut!!


http://www.ica.se/dans/?d=453477




Snöoväder i England.

Verkar ju jävligt lovande inför helgens tripp.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4309189.ab

Londonresan

Har fått reda på lite mer om Londonresan nästa helg. Nu vet jag bl.a. vilket hotell vi ska bo på. Det heter Commodore Hotel och ligger precis bredvid det kända Hyde Park. Gångavstånd till det mesta.

Länk till hotellets hemsida: http://www.hotel-commodore.com/

Inte lätt att se något på denna kartbilden, men men:



Tittar man på bilderna av hotellet så verkar det vara i riktigt gammalt "te stuk". Riktigt gammaldags.

Det enda "negativa" med resan än så länge, är att vi ska samlas kl. 05,30 på landvetter, Göteborg för arvresa. Känns lite tidigt! haha




RSS 2.0