mobilbloggande

Sitter hemma hos mamma och pappa nu och bloggar från min nya telefon. Intressepil någon?

Folk som annonserar

Ja, ibland blir man bara trött. Varför sätta ut annonser på grejor utan telefonnummer, för att sen inte ens svara på mail som är den enda chansen att få tag på personen?

Vill kanske inte få sålt grejorna...Klantar!

Champions League: FINAL!



Om ungefär en halvtimme är det avspark i en av årets matcher. Finalen av Champions League mellan Manchester United och F.C Barcelona.,

Hur går det då tro? Jag tror på två olika scenarion. Och jag hoppas mer på det ena men misstänker det andra. Vilka yrar jag då om ?

Scenario nummer 1:

Barcelona vinner med 3-1. Messi inleder målskyttet i första halvlek efter att ha runnit igenom mittförsvaret. En av få gånger som Vidic och Ferdinand gör bort sig i år. I fel match. Barca kontrollerar sedan matchen och gör 2-0 i mitten på andra. United reducerar med tio minuter kvar men kommer aldrig närmre. Van der sar går upp på en hörna i slutet av halvleken och Barca kontrar in 3-1 målet.

Scenario nummer 2:

United vinner med 1-0. Fjanten Ronaldo nickar in bollen i mitten på andra halvlek efter inlägg från högerkanten. En tight match med få målchanser och tillknäppt spel. Trist rentutav.


Jag hoppas givetvis på scenario nummer 1. Har inte mycket till övers för United även fast dom brukar spela bra fotboll. Barca har alltid varit lite av ett favoritlag så jag får väl hålla på dom, trots att Chelsea lika gärna kunde/borde varit i final.

Vi får se om jag har lite rätt ivarjefall!

Älskar en fransyska!

Ja, är det inte något speciellt med en fransyska? Formen, lukten, smaken och saftigheten! Håret under armarna och mustaschen? Mumma! Eller nåja, det sista passar kanske inte in på den fransyskan jag har bild på nedan, men ändå!

Champions League final, och vad passar då bättre än en formidabel middag bestående av lite "kyd och päresallad"?

Maxi hade fransyska till vettigt pris, så det va ju bara till att slå till! Wunderbar!

Till detta blev det då "Lyx potatissallad", lite bearnaisesås, en bit fetaost, grillade champinjoner, vitlöksmör och en sallad med rödbetor och oliver toppat med en vinegrätt bestående av "toscansk örtdressing".

Enklare kan det inte bli. Behöver inte "tillverka" någon middag ö.h.t. Allt är ju redan färdigt! Och inga små köttbitar här inte!

Precis lagda på grillen:



Halfway there:



The Final result, flottigt och härligt! Var ju på friskis&svettis igår så kan ju äta flottigt med gott samvete. haha :


Låna en Nokia N97

Finns nu en tävling där man kan få "låna" en Nokia N97 under sommaren. Kravet? Att kunna ta lite bilder och skriva lite om när man lagar mat! Låter inte det som ett uppdrag som hade passat mig alldeles utmärkt??

Kvalitetstid i garaget

Idag började jag gå igenom snöslungan lite lätt. Och ja, det tog väl lite tid. Få av all kringutrustning som kåpor och vred tog sin lilla tid. Vänstra vredet till choken kommer jag drömma mardrömmar om inatt. Innan jag fick av den! Satt fast med en dold skruv!

Det var faktiskt riktigt roligt att pilla! Det är ju sånt jag pratar om på jobbet varje dag men som jag aldrig själv får pilla med!


Tändhatten av!



Bakre kåpan äntligen av!



Eftersom den läckte bensin som ett såll fick jag ju försöka lokalisera roten till det onda. Jag hoppades ju att det bara var en slang som var sprucken, men det kom från anslutningen till förgasaren om jag såg rätt. Inte lätt att se vartifrån det kommer.

Näväl, när vi ändå kommit så här långt så var det ju bara till att plocka ner hela skiten. Och skit var va det va. Satan va skit det var i skålen. Haha. Hade nog inte gått så fint så här. Den skall alltså vara helt ren......och hela förgasaren ser likadan ut. Jippi!



Men men, flottören är avplockad och nålventilen ser ok ut. Men det är väl lika bra att ta det med när man ändå är igång.

Ordning och reda skall det vara!! Två lådor jag lånade på jobbet under obestämd tid.



Lite kringutrustning:



Nu återstår det bara att se ifall jag någonsin får ihop grejorna igen! haha

Fortsättning följer!

Det nya projektet.

Så, då har man skaffat sig ytterligare lite att göra på kvällar och helger! Ett litet maskinprojekt!

Fick nämligen en snöslunga av Kjell-Ove och Eva. En snöslunga som har varit jäkligt fin och dyr en gång i tiden. Den kostade ca 10.000 för 15 år sen, så det är väl inte vilket skräp som helst!

Maskinen är en Honda HS35, och Honda är ju ett erkänt bra märke inom framförallt motorer, så det är synd om manskinen bara skall "förfalla".

Den kräver lite kärlek som man brukar säga, inga större grejor men startsnöret gick av när vi skulle provstarta, och när bensin hälldes på så rann det ur lika fort som man hällde på. Haha. Förhoppningsvis bara en spricka eller hål i slangen.

Följ mitt hobbymeck här på bloggen framöver. Det är ju sånt här jag aldrig får/KAN/hinner göra på jobbet. Så det kan ju vara nyttigt att pilla lite hemma!








Detta är ju en sån maskin man måste hålla i skick. Den gången vart 4:e år man som skåning eventuellt skulle behöva använda en sådan här maskin, ja, då vill man ju att den skall fungera och inte gå sönder direkt när man skall använda den!

VM i krimskrams

Idag var det dags för en liten utflykt. Tyringe stog på schemat! Jag, Emma, Leo, Tobbe och Stina lämnade metropolen Hjärnarp vid halv 11 tiden.

Och vad kan man då göra där? "Centralt mitt i skogen" som det basuneras ut i reklamen? Jo, man kan besöka de troliga vinnarna av VM i krimskrams : Trästället!

Vad tycks t.ex. om denna bilden??


Tänk er ungefär 4000kvm på detta viset! Paradiset för alla kvinnor och pensionärer! Tyckte väl själv att det var helt ok, men investerade bara i en ny grillborste för att göra rent grillgallret. Kostnad: 24:- som jag inte ens behövde betala själv. Tack så mycket! =)

Men det var en trevlig upplevelse ändå att få se hur det såg ut där. Har ju sett reklamen ett antal gånger och har väl ändå blivit lite nyfiken. Fin restaurang där som enligt uppgift ska ha riktigt god mat, och lokalerna var lite häftiga med ett "hus i huset" osv.

Jag kan väl tillägga att dom inte var direkt billiga. Rentutav dyra på en hel del grejor, men det är väl riktigt hantverk istället. Vad vet jag!?



De hade väl bara ett par hundra sorters ljuslyktor:



En enorm skapelse i marmor och järn:


Beställa ny telefon!

Idag är det dagen som jag har trippat runt och längtat efter det senaste halvåret. Idag, den 21:a maj, kan jag förlänga mitt telefonabonnemang och på så vis få ett "subventionerat" pris på en ny telefon. Inte för att jag måste, utan för att jag vill!

Men va tusan, eftersom den telefonen jag vill ha inte finns att tillgå ännu, så väntar jag nog ett tag till. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga för 2 månader sedan!

Har ju hela tiden varit lite småsugen på Nokia 5800, men eftersom Emma redan har en sådan kan man ju inte ha en sån. =) Den kan man ju redan efter att ha smålekt lite med hennes.



Näää, nu väntar jag som jag tidigare skrivit om på Nokia N97, den nya "värstingmobilen". Däremot är jag i valet och kvalet om jag skall ta den via 3 eller om jag skall köpa den obunden och ha en lägre månadskostnad på 3. Och eftersom jag funderar på den vita så är det inte ens säkert att 3 tar in den i sitt sortiment.... Vi får se...

För er som missat det ser ju skönheten ut så här:



Köttfärsbiff med kokt potatis


¨
Då var det dags igen. Har ju inte direkt rosat marknaden gällande matinlägg sista tiden. Så jag kör väl vidare med nästan grej.

Grillade köttfärsbiffar med kokt potatis, pepparsås och grillade tomater och paprika.

Pepparsåsen fuskade vi till, färdig på påse fick funka denna gången. Riktigt god faktiskt!

Men, det här med köttfärsbiffar kan ibland vara lite trixigt. Framförallt när det vankas grillning. Man har ju råkat ut för att biffarna trillat isär både en och två gånger. Men det finns ett par grejor man kan göra.

Nr 1. Försök att inte använda köttfärs som varit fryst. Det finns ett bindningsämne/köttstruktur i köttet som försämras av att ha varit fryst.

Nr 2. Skulle du mot förmodan använda tidigare fryst köttfärs, så gör följande:

Tag ca 1dl mjölk och häll i en stor bunke. Ös på ungefär lika mycket ströbröd. Låt detta stå och dra i ca 10 minuter. Tills du i princip kan hålla bunken upp och ner.
Blanda sedan i färsen till en jämn deg. Skulle du tycka att den fortfarande inte håller ihop, så häll i ett ägg i smeten. Ägg har nämligen en "bindande effekt" på kött.


Nåväl, i mina biffar så kryddade jag helt enkelt bara med salt, peppar, vitlökspulver och en grillkrydda. Dessa kryddor blandades med ner i köttet. Sedan penslades även dessa med en vitlöksglazer strax innan och under grillning. Attans så fint det blev! Slängde med två spett med tomat och paprika när vi ändå var i gång.

Kokte färskpotatis och kokade upp såsen och VOILA!!!!


Dagens efterrätt. En speciale hos familjen Broström: Kokt potatis med en liten klick smör. Underbart! Konstigt att man ser ut som man gör...





Och till Hanna, någon kock blir jag nog aldrig. I varje fall inte hemma hos någon annan=) Däremot än ni välkomna hit på middag precis när som helst!

Första "nypotatisen"



Idag var det premiär! Första s.k. "nypotatisen" har intagits! Jag vill inte riktigt kalla det för nypotatis, för då tar väl Arvid illa upp. DET är nypotatis det. Direkt upp ur jorden för tillagning...MUMS!

Nåväl, en premiär av denna "gröda" borde väl kanske innebära att den skulle kokas och serveras tillsammans med en klick smör, men det får vänta tills imorgon. Idag stog det nämligen grillspett på menyn och då kändes det mer rätt med ugnstekt potatis..Och jag lovar, det blev RIKTIGT RIKTIGT bra!

Detta kan kanske ses på bilderna:

äpple
paprika
champinjoner
körsbärstomater
rödlök
vanlig grillkorv
kött från karré
Vitlöksglazer

Spetten och potatisen serverades tillsammans med bearnaisesås och vitlöksbröd. Kanon att lägga på vitlöksbrödet på grillen samtidigt som man grillar det andra.





Köpa dyr EXKLUSIV klocka!



Efter mitt senaste "klockinlägg" har jag fått en del kommentarer. Några har bl.a tyckt att jag ska spara mina pengar och köpa en enda dyr klocka istället för flera lite billigare. Det kommer aldrig att inträffa kan jag säga. Inte så länge jag inte vinner 60 miljoner eller så.

Varför nu detta då? Tja, hade det bara berott på pengarna hade jag säkert haft en dyrare klocka för längesedan. Möjligheterna har funnits där. Men så stort är inte mitt klockintresse att jag måste köpa det värsta som finns. Då har jag andra intressen som betyder mer för mig än så.

Däremot uppskattar jag variation! Varför alltid ha samma klocka? Nu har jag flera olika jag kan variera mellan. Jag har heller inget behov av att flasha runt med en Breitling eller Rolex. Framförallt inte då 99% av folket som ser den ändå tror att det är en billig kopia. Jag kommer säkerligen köpa fler klockor än vad jag redan har. Och det har jag inga problem med. 

Det är samma sak när det gäller kläder och skor. Jag har slutat köpa jeans för 1500 kr och ett par skor för lika mycket. Det har blivit lite av en sport att köpa ett par schyssta jeans som kostar 400 kr istället för 1800 som de kanske kostat innan. En trevlig tröja/skjorta som kostar 20% av sitt ursprungspris är inte heller fel! O då tycker jag ändå inte att jag är helt "out of fashion". Men det är kanske bara jag det.....haha
 
De som känner mig kan väl knappast ha undgått att jag är en riktigt prylbög, framförallt när det gäller elektronikprylar. Mp3 spelare köps till höger och vänster, hd-dvd och dvdspelare avlöser varandra. Spel och grejor inhandlas ganska frekvent. Och så har det alltid hållt på. 

Spara mina pengar överlag har jag alltid varit dålig på. Jag jobbar för att leva. Jag lever inte för att jobba. Jag mår inte bättre av att sätta in mina pengar på banken och låta dem förränta sig. Jag kanske inte ens går upp ur sängen imorgon?
 
Jag tror ärligt talat att det är något som ligger i släkten. Mina underbara föräldrar har aldrig tjatat ihjäl sig om att jag måste spara. Sköter jag bara mina åtagande med räkningar och hyra/avbetalningar så har dom alltid varit nöjda. Sen att jag ibland lånar pengar av dom för att göra något speciellt har dom aldrig sagt något om. 
 Dom har alltid haft samma inställning som jag har och det tackar jag dem för. Jag menar, jag och farsan är ju inte ett dugg lika när det gäller det här med att handla. "Jag ska ha det, och jag ska ha det NU". Inga långa funderingar och överläggningar. Det är NU jag ska ha det, inte om en vecka. Både på gott och ont givetvis!  

Födelsedagspresent

Idag har jag köpt en födelsedagspresent! Till mig själv! Det var inte dåligt va? Framförallt eftersom det är lite styvt 1½ månad sedan jag fyllde år.

Det är nämligen så här: Förra helgen, när vi hade Emma´s kombinerade födelsedags/examensfest, så fick jag försenade födelsedagspresenter av Maj-Britt och Kerstin. I detta fallet en summa pengar. Och jag är väldigt tacksam för dessa "gåvor", även fast jag i vanlig ordning tycker det är onödigt att ni ger mig så fina presenter. =)

Nåväl, de senaste åren har jag försökt köpa något "rejält" för pengarna jag får i samband med födelsedag. Något jag har nytta av i flera år framåt. Något som inte försvinner på fem röda. Om man inte är slarvig vill säga.
För 5 år sedan hade pengarna förmodligen gått till att betala de sista räkningarna och en och annan öl på krogen. =P Nu är man ju mer vuxen ! Haha.

Så, trots att denna månaden är/har varit lite "tight" (har inte ens betalat av något på lånet till mina kära föräldrar) så köpte jag mig ännu en ny klocka. Jag är lite av en "klock-fetischist" om man så säger. Nu har jag tre kronografer och en kombinerad kronograf och digital klocka. Så jäkla najs! Denna gången blev det en Festina som jag hittade till helt ok pris på Ur&Penn. Har sökt en del på nätet sedan jag kom hem och har konstaterat att jag inte blivit lurad ivarjefall om man säger så. 

Modellen är ganska stor i rostfritt stål och "bronsfärgade" inslag på urtavla och visare. Riktigt tjusig!

Så, Maj-Britt och Kerstin, tack så mycket för klockan! Kan knappt bärga mig att få visa upp den nästa gång vi ses! =) 

Lite halvdåliga bilder, ser bättre ut i verkliga livet!






Skräcken på Stampehusvägen

Rädslan sprider sig bland grannarna på stampehusvägen, man ser på folk att dom är oroliga. Snacket går och hundarna hålls inomhus. Fönsterluckorna är igenslagna och stora plank är fastspikade för att hålla dem på plats. De med källare känner sig lyckligt lottade att de kan krypa ner och gömma sig bland allt bråte de kan tänkas ha där.... Larmen är påslagna trots att folk är hemma, lamporna på uteplatserna tända och garagen låsta...

Allt detta p.g.a. ryktet om helvetesmaskinen! Besten även kallad i området!



Inte konstigt att pensionärerna går stora omvägar när dom är i närheten, inte så konstigt att folk bygger stora staket och murar för att undkomma!





Titta så manligt!!!!







Haha, riktigt liten söt sak det där. Tack Pappa!

Tyvärr innebär den en del kroppsarbete. haha. Skall ha den till att finputsa häcken med framför huset ut mot vägen. Jag kan väl säga såhär, den är ganska jobbig att klippa en hel häck med. haha. Lite småtrött i handen om man säger så. När hela häcken skall klippas åker Stiga´n fram istället!
 
Och sen kan man svälja stoltheten och manligheten ordentligt, eftersom man kan sätta ett sött litet skaft/handtag på den, byta till gräskniv och använda den som gräskantklippare. Även kallat "bögkäpp" av vissa på jobbet, Men va fan, 299 kr är den ju lätt värd!

Oskulden borta...

Jahapp, då var det stora steget taget. Oskulden är numera borta. Lite sent kanske...men men...



Jag menar, för att vara köpt redan i förrgår så är det en sen invigning. En sådan här grej vill man ju prova direkt! Mums!

Årets seriestrip

Haha, vad skall man säga. SÅ klockren. Stämmer inte in på mig dock! haha


Tisdagslyx

Jovars, ibland så...Semifinal i den otroligt viktiga schlagern, då får man ju lyxa till det lite.



Vad säger du nu Adam? Du som är experten, vem vinner hela grejen då?

Promenad

Idag efter jobbet gjorde vi något väldigt vanskligt. Vi gav oss ut i naturen.

Det är ju faktiskt med livet som insats. Jag såg säkert fem hundar över medelstorlek, en hel flock med kor och en del getter. Hästarna skall vi inte prata om, det är ju mina absolute hatobjekt! Farligare djur finns inte här i världen. Jag närmar mig nästan hellre en isbjörn eller bengalisk tiger än går fram till en häst. Bits fram och sparkar bak!

Men men, jag kan väl säga så här. Jag ångrar definitivt inte att jag bosatt mig där jag bor. I detta skedet i livet hade jag inte passat i en shaskig förort någonstans. Radhusen ser likadan ut och man måste sätta sig i bilen och åka iväg för att få se en gräsmatta större än 400 kvm.

Jag trivdes riktigt bra inne i centrala Ängelholm, men det är något speciellt med livet på "landet!




Statoil - Up yours!!

Sådana här baguetter hittar ni banne mig inte på Statoil. Ha! Blev ju lite mat över i helgen, så det passade ju bra att göra några hyffsade "jobbemackor"!!



Den lille montören....

Vad kan nu detta vara för något då????





Är det något ur en skräckfilm?? Är det snakes on a plane med Samuel L Jackson? Nej, det är stativen till min nya grill!

Lite mer prylar:



När jag öppnade lådan och plockade ut alla prylarna gick det upp för mig ganska snabbt varför dom inte hade något "demo-ex" monterat i butik. Tog väl lite styvt 1½ timme att montera ihop skiten. Men det blir nog bra.

Den andra grillen vi fick när vi flyttade in har varit helt ok, men börjar bli lite dålig. Man kan inte flytta gallret när det ligger kött på, för det pallar den inte med. Har varit ruggigt nära att tappa köttet ett par gånger när jag försökt. Nu har jag två spakar att sköta det med iställlet, känns bättre! =P Och så fick Emma som hon ville, ingen gasolgrill, och det får jag väl leva med.

Någon som vill ha en begagnad gasolgrill? Fick nämligen mina föräldrars gamla, men den riskerar nog att bli ståendes nu bara.

Slutresultatet:




Snart dags för ny mobiltelefon!

Nu börjar det dra ihop sig så smått. En ny mobiltelefon skall inhandlas! Har ju haft samma telefon nu i snart två år. Nokias flaggskepp under ungefär lika lång tid, N95.http://www.nokia.se/link?cid=PLAIN_TEXT_280850 En telefon jag varit/är ruggigt nöjd med egentligen. Men prylbög som man är känner man ändå att man måste byta upp sig.

Release börjar tydligen närma sig för den telefon jag väntat på i några månader nu. Den har kommit upp som "kommande" på Nokias hemsida nu ivarjefall.

Vilken telefon pratar jag nu om då? Jo, nokias nya flaggskepp givetvis. Den som får Iphone och SE X1 att framstå som leksaker. Nokia N97! http://www.nokia.se/link?cid=PLAIN_TEXT_1267645






En ruggigt potent telefon som har fått så lysande recensioner och omdömen världen över så man NÄSTAN blir rädd. Det enda jag ÄR rädd för är storleken (även fast jag alltid har velat ha en stor) och priset. Den lär kosta i runda slängar runt 8000. Men va fan, smakar det så kostar det!

Ett inlägg i sorgens tecken

Detta är absolut inget roligt inlägg. Ingen ironi och inget stim och skoj. Detta är ett inlägg där jag ägnar mina tankar åt en familj i sorg.

Imorse när jag kom till jobbet fick jag berättat för mig om en hemskt händelse. En person som heter Peter och är kund på vårt jobb var inblandad i en trafikolycka tillsammans med sin 5år gamla dotter. Utgången av det hela ville sig inte bättre än att denna underbara tös fick sätta livet till och Peter blev illa skadad. Jag får gåshus bara jag tänker på det. Livet är bra orättvist ibland.  

Jag kan väl säga att Peter är en person som jag alltid har kommit väldigt bra överrens med, en kund man kan prata om allt möjligt med, och framförallt en person man kan skoja och dumma sig med när man är på det humöret.

Ta vara på livet, det kan ta slut fort! Riktar mina tankar till hela familjen!


http://hd.se/angelholm/2009/05/04/tvaa-skadade-i-trafikolycka/


Xperteleven

Kan hända att jag skrivit om Xperteleven tidigare, men för er som inte vet vad det är, så är det ett spel på internet där man "tränar" ett fotbollslag som manager. (http://www.xperteleven.com)

Jag har väl sysslat med det i snart 3år till och från, och varit rankad som 413 som bäst. Det låter kanske inte så märkvärdigt men det är faktiskt riktigt bra, det finns ju några användare om man säger så. Lite drygt 300.000 faktiskt.

Nu har jag däremot tagit ett drastiskt beslut, denna "säsongen" blir den sista för mig. Sen lägger jag ner. Det verkar dessutom som att jag avslutar med ännu en serieseger. Jag försvarar ju givetvis Hjärnarps färger även i detta spel!

Det hela började för några år sedan när "Uffe" bjöd in till sin liga. För övrigt den enda ligan jag fortfarande är aktiv i (man kan vara aktiv i betydligt fler, och som mest hade jag själv 5st. lag)



Bara titta på dessa resultaten, det önskar man ju att Bajen skulle klarat av!!



Hyffsad resultatrad de senaste matcherna!



Vad ville jag nu med detta inlägg då? Tja, ett litet tips på ett tidsfördriv som är ruggigt beroendeframkallande. Har skänkt mig många roliga stunder och har förstört åtskilliga kvällar oxå! haha

Nostalgi på hög nivå

Hittade denna biljetten bredvid sängen idag. Väcker en del sköna minnen om man säger så....



Inplastad altan

Det vankas ju fest nästa helg, och då det blir lite folk så får vi duka utomhus. Då kan det ju vara skönt att få sitta lite i lä och fritt från regn om det nu skulle vara fallet. Vita presenningar och ett partytält lär bli resultatet,

For iväg till Jula idag och köpte öljetter så jag kunde modifiera presenningarna så det passade mina ändamål, och det blev faktiskt riktigt bra. Efter en del övervägande kommer jag nog komplettera med lite spännremmar så att det klarar de skånska vindarna.

Längst ner lägger jag stenar eller dylikt för att hålla det hela på plats!








Relakks




Ett litet tips såhär i cyberrymden. Det pratas ju mycket om pirate bay och lagar till höger och vänster om att folk ska sättas dit för illegal nerladdning av film, spel, musik o.s.v. Själv laddar jag ju inte ner någonting alls, =P men det finns tjänster som gör en anonym på internet ändå. Och det kan ju vara bra?!?! Relakks är en sådan!

https://www.relakks.com/

Lite mer information och omdömen:

http://www.mjukvara.se/surfa-anonymt-relakks

Tjänsten kostar 45:- i månaden i dagsläget. En summa jag kan tänka mig att betala eftersom det lugnar mitt sinne lite ivarjefall. haha

Brukar inte göra reklam för betaltjänster, men detta får väl bli ett undantag!




Ett litet tillägg: Hastigheten på min bredbandsuppkoppling påverkades inte nämnvärt. Har telias 24/1 och de siffror du ser här är när tjänsten är aktiv, och det är definitivt inte sämre siffror än när jag inte har vpn-tunnlen inkopplad!




 

Red ring of death

Jahapp, då har det hänt mig med. Det välkända fenomenet inom tv-spelsvärlden, "Red ring of death" har inträffat. Med det menas att min Xbox360 har rasat. Kaputt, sönder eller vad man nu vill kalla det.

Så nu blir det nog en runda ner till Tyskland för min kära konsoll för reperation. Får hoppas att alla mina "saves" och grejor ligger kvar på hårddisken ivarjefall.

Skit. Köpte ju "Scene It" för en tid sedan, och har inte en hunnit testa det ännu. Crap! Men men, det var väl bara en tidsfråga eftersom de senaste gångerna jag försökt spela så har den hängt sig med jämna mellanrum.


RSS 2.0